Share

Bruschetta met cashewnotenpasta

Bruschetta met cashewnotenpasta
Bruschetta met cashewnotenpasta
hapje 45 min. 12 personen Prima Donna maturo

Ingredienten:

150 gr Prima Donna maturo, geraspt
1 volkoren stokbrood
1 courgette
15 gr verse koriander
1 teentje knoflook
75 gr gezouten cashewnoten
50 ml olijfolie
2 el citroensap
Extra nodig: grillpan, staafmixer

Bereidingswijze:

Snijd de courgette in dunne plakjes (ongeveer3 mm), bestrooi aan beide kanten met zout en laat 30 minuten staan. Spoel het zout daarna af en dep de plakjes droog. Verwarm de grillpan en grill de
plakjes aan beide kanten. Pel de knoflook en maal met de staafmixer de cashewnoten fijn met de olijfolie, knoflook, koriander en het citroensap. Schep de kaas erdoor en houd wat achter ter garnering. Snijd het stokbrood in plakjes, besmeer gul met cashewnotenpasta. Leg op ieder broodje een plak gegrilde courgette en garneer met wat geraspte kaas.