Wereldwijd geroemd

Het merk Prima Donna met zijn varianten fino, maturo, forte en leggero geniet een groeiende wereldwijde bekendheid. Van Canada tot Australië, van Brazilië tot Scandinavië en zelfs in Zuid Afrika. In meer dan 70 landen wereldwijd zijn vele liefhebbers van de smaak van Prima Donna te vinden. Zo werd Prima Donna tijdens de vooraanstaande Nantwich International Cheese Show (UK) als smaakvolste kaasspecialiteit met GOUD onderscheiden.

Europa

In vele Europese landen is Prima Donna verkrijgbaar en als specialiteit niet meer uit de kaastoonbank weg te denken. In de gehele Benelux, Duitsland en in de Scandinavische landen is de unieke smaak van Prima Donna geliefd. Prima Donna is in Denemarken al vele jaren één van de populairste kaasspecialiteiten!

 

Noord- en Zuid-Amerika

Ook in het land van de onbegrensde mogelijkheden houdt men van de unieke smaak van Prima Donna. In Canada of Zuid-Amerika heeft u grote kans, dat u aan de kaastoonbank Prima Donna als specialiteit om van te genieten aanbevolen wordt.

 

Afrika en Australië

In deze continenten is Prima Donna in vele kaastoonbanken te vinden. De unieke combinatie van de heerlijke smaak van de beste Italiaanse en Hollandse kaas overtuigt velen, vooral in Kaapstad en Melbourne.